Journal - Invasjonen av Suzail

Guildene i Athkatla var fortsatt ikke spesielt glade i gruppa etter krigen, blant annet pga. utgifter for resurrections (diamanter er dyrere i byen nå). De fikk muligheten til å betale denne gjelden ved å ta ut en gruppe av angriperne som hadde stukket av til Suzail (Calimport var for ustabilt), ledet av en av det bekjempede guildets verste snikmordere. Om de fikk tatt dem ut, ville guildene hjelpe dem med å spore Vithraz.
De fant ut at flyktningene som hadde stukket av til Suzail hadde begynt å jobbe for the Unseen Net, og hadde slått seg ned i et gammelt herskapshus som en gang tilhørte en maktig magiker, som kastet mange formularer på det, dog disse var inaktive nå, siden huset ikke hadde noen eier.
Herskapshuset hadde en portal til en dungeon, der Unseen Net drev med sitt; det var en link dirkete til en hub for aktiviteten deres. Etter å ha funnet (og falt i) flere feller og felt en god del pileføde, fant de snikmorderen, Cyric-clericen som unnslapp dem tidligere, og en half-ogre. Etter en hard kamp var fiendene bekjempet, og gruppa redda femten vordende ofre. Da de kom tilbake til herskapshuset ventet Tamarian på dem for å gi dem skjøtet på huset, som var gjemt bak et bilde. Da skjøtet ble signert forsvant portalen, men huset er nå grundig beskyttet.

På dette punktet døpte gruppa seg “The Shacklebreakers”.

Journal - Invasjonen av Suzail

The Shacklebreakers JonJarrettNygren JonJarrettNygren