Journal - Sandblåst

Etter en grundig etterforskning kom Felix til gruppa med informasjonen om Vithraz; han var en necromancer fra Mulhorand, som forsvant for noen-og-tjue år siden. Den siste informasjonen de har fått tak i indikerte at han entret Anauroch. Etter dette, økte aktiviteten av udøde i området jevnt i et par år, siden da har det holdt seg stabilt.
På veien måtte de sloss mot lokale monstre før de møtte og allierte seg med bedinene. De ingikk en avtale med sistnevnte som medførte at de tok Fort Vita, et strategisk viktig fort med den ene store brønnen i mils omkrets fra Zhentarim for dem. Som takk lovet bedinene å hjelpe dem videre. Dessverre unnslapp fortets magiker slaget da hen så hvordan utfallet kom til å ende.

Med hjelp fra bedinene fant de en hule i de nærliggende fjellene som så ut til å være sentrum for de udødes aktivitet i området.
Etter å ha bekjempet en rekke udøde, inkludert Vithraz’ assistent (mannen selv døde i et feilet forsøk på å bli en lich), fant de et nytt hint i dagboka hans, som pekte dem i retning av et gammelt tempel i Chult.
Journalen bekreftet også det Shacklebreakers allerede hadde funnet flere hint om: magikerne hadde ikke vært interessert i slaver per se, men levende ofre for å styrke magien sin med kraften fra sjelene deres.

Shadow Thief’en deres sendte bud til guildene om at de trengte transport. Weatherworth ville snart være i havn, og ble reservert og klargjort, dog dette ville ta noe tid og koste dem en tjeneste.

Journal - Sandblåst

The Shacklebreakers JonJarrettNygren JonJarrettNygren